Training

Inspirerend, energiegevend,
inzichten krijgen, doen en luisteren,
creëren, praktisch toepasbaar!

quote1

Hoe wil jij, of willen jullie,  vormgeven aan de ideeën en op welke manier geef je dit ook weer terug aan de omgeving?!
Er zijn trainingen voor ouders: de ouderavonden.
Voor leerkrachten:
Studiemiddagen waar je als leerkracht heen kunt, hier te vinden.
Er zijn ook Studie(mid)dagen met het team, dit in overleg.
Beide een prachtige verrijking voor hoe je goed in je vel kunt zitten en toch de taken hebt te doen die er zijn. En wat is er mooier dan met jouw team in harmonie werken.

Als het niet gaat zoals je wilt,
hoe verander je dit dan?

Besef dat ik altijd gewoon nog voor de klas sta, al meer dan 20 jaar en dat ik ook al meer dan 20 jaar moeder ben. Ik heb de wijsheid niet in pacht, ik ben juist zelf altijd op zoek naar: wat is handig, wat kan fijner, wat is goed voor mijn lijf en stemming en die van de ander, hoe kunnen effectief leren?!

De ouderavonden en leerkrachten trainingen; zijn presentaties, waarin:…

Stel dat je op de PABO studeert. Mijn vrijwilligers werk kan zijn, bij jou in de groep of opleiding, GRATIS NLP training verzorgen. Het is de basis van NLP en altijd in combinatie met de huidige praktijk, en dus onderdelen die handig zijn uit systemisch werk, oplossingsgericht werken en vele disiplines. Wat maakt het vak leerkracht nog leuker en vooral “Hoe kun jij dit blijven doen met relaxt lijf, inzet van jouw TALENTEN en CREATIVITEIT en gevoel van tevredenheid”!

Leerkrachten studiemiddagen bij Blosse, een reactie:

Recensie van cursisten:
Waar focus je op? Waar ben je trots op? Als je weet dat ieder reageert vanuit zijn of haar eigen waarheid, leer je anders luisteren en kijken. Je gaat meer in mogelijkheden denken. Je leert herkaderen en groots dromen. Als je beter in je vel zit, ga je ook relaxter naar school. Een positieve benadering, positieve aandacht en positieve feedback versterken.

Je trainster geeft je dit iedere trainingsdag weer mee. Hoe je ook binnenkomt, je gaat gelukkig en voldaan de deur weer uit.

Anita en Esther, training 2018-2019

Lees hier het artikel uit de krant over:  Leerkrachten leren van en met elkaar naar aanleiding van de studiemiddagen in het najaar van 2016.